Bewaking

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het gevoel van veiligheid maximaliseren.

Hoe veilig acht u uw goederen, geld en informatie binnen uw bedrijf of woonhuis? Vigilantis beveiligt de zaken die voor u waardevol zijn, met uw gezinsleden als prioriteit. Naast de woonlocatie kan de beveiliging ook uw kantoor of bedrijfspand betreffen. Onze werkwijze heeft bewezen preventief te zijn en ontmoedigt daardoor kwaadwillenden.

Steeds vaker vinden overvallen en inbraken plaats op de plek waar mensen zich het meest op hun gemak voelen, namelijk hun eigen woning. Dit gaat veelvuldig gepaard met buitensporig geweld tegen alle aanwezigen. Vooral woningen in villawijken, afgelegen woningen en woonboerderijen lopen een verhoogd risico, ondanks de veelal dure alarmsystemen. Naast een vroegtijdige detectie van onbevoegden is het van belang dat snel gereageerd wordt door een gekwalificeerde beveiliger die bekend is met de situatie en indien nodig daadkrachtig zal optreden.

Vigilantis Security B.V. heeft unieke afspraken met een Particuliere Alarmcentrale. De meldingen van onze klanten worden aldaar met de hoogste prioriteit behandeld. Deze samenwerking staat er borg voor dat ons surveillanceteam zeer snel en compleet wordt geïnformeerd, en 24 uur per dag en 7 dagen per week alert kan reageren op een door de beveiligingstechniek gegenereerd alarm. Van iedere klant maken wij een persoonlijk dossier, met daarin op die specifieke klant toegesneden maatregelen. Wanneer de omstandigheden dat vereisen kunnen we rekenen op een uitstekende samenwerking met de lokale politie.

Het gevoel van veiligheid in en rond de woonsituatie is voor iedereen belangrijk. Het vergroot immers uw leefcomfort!