Beveiliging Eindhoven

Dienstverlenend en vertrouwd.

Wilt u terug kunnen kijken op een vlekkeloos verlopen (bedrijfs) evenement, meeting of aandeelhoudersvergadering? Welke gevolgen kunnen onveilige situaties hebben?

Het imago van uw bedrijf kan behoorlijke schade oplopen als tijdens een (bedrijfs) evenement of bijeenkomst de veiligheid van uw gasten of bezoekers in het geding komt. Als organisator van een evenement bent u namelijk verantwoordelijk voor hun veiligheid. Zowel in de voorbereidende als in de uitvoerende fase kan de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van gasten of bezoekers aan Vigilantis worden gedelegeerd. Het dienstenpakket loopt uiteen van vervoer en begeleiding van VIP’s tot en met toegangscontrole en het uitvoeren van security checks.

Voldoet Vigilantis aan de door de overheid gestelde eisen? Hoe gekwalificeerd zijn de medewerkers?

Vigilantis Security B.V. is samen met overkoepelende organisatie Executive Options B.V. een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf als Particulier onderderzoeksbureau (vergunning POB 710) en Beveiligingsonderneming (vergunning ND 1089).

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde specialisten van het hoogste niveau. Specialisten dus met grondige kennis van het vak die hun sporen ruimschoots in de praktijk hebben verdiend. Zij laten niets aan het toeval over en zijn in staat om in de meest uiteenlopende situaties de juiste beslissing te nemen. U mag naast kwaliteit van onze beveiligings- en bewakingsspecialisten ook moraal verwachten. Eigenschappen zoals discretie, betrouwbaarheid, integriteit, dienstvaardigheid en flexibiliteit vinden wij in dat licht dan ook vanzelfsprekend.

Vigilantis Security B.V., wij zijn u graag van dienst.