Beveiliging

Discreet, betrouwbaar en flexibel.

Wie beoordeelt de kwaliteit en de effectiviteit van uw beveiliging en implementeert uw beveiligingsplannen?

Welke risico’s loopt u thuis, onderweg of in het buitenland? Waar moet u op letten?
Vigilantis geeft persoonlijk advies over de veiligheid in uw woning, uw kantoor, tijdens woon/werkverkeer, vervoer en verblijf elders. Wij betrekken ook graag familieleden, naaste medewerk(st)ers en huispersoneel in onze advisering, zoals uw secretaresse, chauffeur of nanny. Zij kunnen namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van u en uw gezin. Vigilantis verzorgt Security Awareness programma’s voor het omgaan met risico’s en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn.

Vigilantis Security kunt u ook inschakelen voor veiligheidsgerelateerde dienstverlening t.a.v. uw dierbaren. Wij kunnen u ook van dienst zijn in de omgeving van scholen, sportverenigingen en uitgaansgebieden van uw kinderen. Technische hulpmiddelen als een persoonlijk volgsysteem, gemonitored vanaf een telefoon of mobiele pc, worden hierbij regelmatig ingezet. Daar we altijd ergens bij u in de buurt zijn kan er snel geanticipeerd of gereageerd worden op iedere situatie.

In alle gevallen wordt er gestreefd naar een minimale inbreuk op uw privacy en maximale bewegingsvrijheid. Hierbij staat discretie hoog in het vaandel.